جالبترین ها

جالبترین مطالب علمی و عمومی

جالبترین ها

جالبترین مطالب علمی و عمومی

ده تا از مشهورترین هکرهای جهان !

http://www.pic.iran-forum.ir/images/ux20v8rpnzjepmhzzi.jpg


لیستی از مشهورترین هکرهای جهان با حساس‌تر شدن تنش‌های ناشی از هک‌ شدن یکی از مهمترین پایگاه‌های مطالعات آب و هوایی در انگلستان منتشر شد.

هکری به داخل سیستم نامه‌های الکترونیکی پایگاه مطالعاتی آب و هوا در انگلستان نفوذ کرده و نامه ها و مدارکی را از این پایگاه بر روی اینترنت منتشر کرده که نشان می‌دهد دانشمندان با پیچیده کردن اطلاعات و فریب مردم قصد باوراندن تئوری گرمای جهانی را دارند اما دانشمندان اعلام کرده‌اند متن این نامه‌ها تغییر پیدا کرده و تنها نشان می‌دهند که دانشمندان در حال گفت‌وگوهای بی پرده و صریح در رابطه با بحران گرمای جهانی بوده‌اند.

در ادامه لیستی از مشهورترین هکرهای جهان که هر یک خسارات قابل توجهی را به شرکت‌های مختلف وارد آورده‌اند و در نشریه تلگراف منتشر شده است، ارائه می‌شود.


کوین میتنیک : Kevin Mitnick






http://www.pic.iran-forum.ir/images/0ielbf8f1xkmv7az7zy.jpg

زمانی‌ که کوین پشت کامپیوترش می نشست و بزرگترین مراکز امنیتی دنیا را هک می کرد احتمالا هیچ کدام از این جوجه هکرهای امروزی حتی با ویندوز هم بلد نبودند کار کنند. شهرت اصلی‌ میتنیک در هک بر می گردد به اواخر قرن بیستم. زمانی‌ که به وی لقب بزرگترین هکر تحت تعقیب دنیا را داده بودند.

مخالفان میتنیک و کسانی‌ که از فعالیتهای او آسیب دیده بودند ادعا می کردند وی دچار یک نوع مریضیست و حتی از چنین فردی بر می‌‌آید که با استفاده از یک خط تلفن خانگی یک بمب اتمی‌ را فعال کند. برای همین هم خواستار آن شدند تا وی در بازداشت تحت درمان قرار بگیرد.

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا از این فرد به عنوان بزرگترین مجرم رایانه ای در تاریخ آمریکا یاد می کند. وی با نام مستعار Hacker Poster Boy به سیستم رایانه ای برخی از مهمترین شرکتهای فناوری و ارتباطاتی از قبیل نوکیا، فوجیتسو و موتورولا نفوذ کرد. وی سرانجام در سال ۱۹۹۵ توسط FBI بازداشت شده و با اعتراف به چندین اتهام وارد شده به پنج سال زندان محکوم شد. پس از آزادی در سال ۲۰۰۰ میتنیک اکنون ریاست شرکت مشاور ایمنی رایانه ای را به عهده داشته و از تکنیکهای هک به عنوان مهندسی اجتماعی یاد می کند.

کوین پولسن : Kevin Poulsen
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/zczg4fpt80770uam1ah.jpg
 
نفوذ به خطوط تلفنی ایستگاه رادیویی لس آنجلس به منظور برنده شدن در رقابت تلفنی که ایستگاه رادیویی در حال اجرای آن بود، اولین رسوایی فعالیتهای هکری پولسن به شمار می رود. وی با نام مستعار دانته تاریک جرائم رایانه ای دیگری از قبیل هک کردن پایگاه داده های تجسسهای فدرال را مرتکب شده و پس از آن دستگیر شد. وی پس از آزادی، حرفه روزنامه نگاری را در پیش گرفته است.

آدرین لامو : Adrian Lamo
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/dm9x92x7je4w5aecq2.jpg

لامو به دلیل استفاده از کافی شاپها، کتابخانه ها و کافی نت ها برای فعالیتهای خود به هکر بی خانمان شهرت یافته بود. بیشتر فعالیتهای وی در نفوذ به شبکه های رایانه ای شرکتهای مختلف و گزارش نقص و نقطه ضعف این شبکه ها به شرکتهای مالک شبکه ها بود. یکی از بزرگترین ادعاهای لامو نفوذ به شبکه نیویورک تایمز و افزودن نام خود به پایگاه داده های متخصصان این پایگاه بوده است. لامو نیز اکنون یک روزنامه نگار است.

استفن وزنیاک : Steve Wozniak
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/knyw9b5o9tn0junt8p64.jpg

وی به دلیل اینکه یکی از بنیانگذران شرکت اپل به شمار می رود از شهرت بالایی برخوردار است، وی فعالیتهای خود را در زمینه هک با نفوذ به تلفنهای همراه آغاز کرد. وی در حالی که در دانشگاه کالیفرنیا مشغول به تحصیل بود برای همکلاسی های خود ابزاری به نام جعبه آبی ساخت که به آنها امکان مکالمات راه دور طولانی مدت را به صورت رایگان می داد. وزنیاک با آغاز پروژه ساخت یک رایانه از ادامه تحصیل صرف نظر کرده و به همراه دوست خود استیو جابز رایانه اپل را ابداع کردند.

لوید بلنکن شیپ : Loyd Blankenship
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/vmenkpaqsageqzmu3hcr.jpg

لوید بلنکن شیپ با نام مستعار مرشد از اعضای چندین گروه از هکرها در دهه ۱۹۸۰ بوده است. از بزرگترین عوامل به شهرت رسیدن وی نوشتن کتابی به نام بیانیه هکر یا باطن یک هکر بوده است که پس از دستگیری اش در سال ۱۹۸۶ نگاشته شده است. در این کتاب تنها جرم هکرها کنجکاوی ذکر شده است.

مایکل کالک : Michael Calce



http://www.pic.iran-forum.ir/images/9zym1a28pqu33zru1co9.jpg

مایکل کالک در سن ۱۵ سالگی با هک کردن تعدادی از مشهورترین وب سایتهای اقتصادی جهان شناسایی شد. کالک در سال ۲۰۰۰ با نام مستعار پسر مافیایی، به ۷۵ رایانه در ۵۲ شبکه مختلف حمله کرد که این حمله سایتهایی مانند Ebay، آمازون و یاهو را تحت تاثیر قرار داد. وی پس از مکالمه آن لاینی درباره جرمی که مرتکب شده، دستگیر شد و به هشت ماه حبس، یک سال مجازات حبس تعلیقی، محدودیت در استفاده از اینترنت و پرداخت خسارت نقدی محکوم شد.

رابرت تاپان موریس : Robert Tappan Morris
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/5abtek6fpu0g7tlsrnrv.jpg

رابرت تاپان موریس در نوامبر ۱۹۸۸ یک ویروس رایانه ای از دانشگاه کرنل در حدود ۶ هزار رایانه را از کار انداخته و میلیونها دلار خسارت به بار آورد. خالق این ویروس رابرت تاپان موریس اولین فردی است که به جرم تخلف رایانه ای و سو استفاده از آن محکوم به مجازات شد. وی اعلام کرد ویروس گسترده شده با هدف آسیب رساندن به اینترنت نبوده و تنها با هدف سنجیدن وسعت اینترنت وارد این شبکه شده است. با این حال این ادعاها کمکی به وی نکرده و وی به سه سال حبس تعلیقی، چهار هزار ساعت خدمات اجتماعی و پرداخت خسارت نقدی سنگینی شد. نمونه سی دی حاوی این ویروس مخرب هم اکنون در موزه علوم بوستون در معرض دید قرار دارد.

گروه خدایان تقلب : Masters of Deception
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/r8iasr1kt05zu90p5ao3.jpg

این گروه از هکرها در اواسط دهه ۸۰ سیستم خطوط تلفن آمریکا را مورد هدف قرار دادند و به سیستم رایانه های AT&T نفوذ کردند. این گروه به تدریج و با دستگیر شدن اعضای آن در سال ۱۹۹۲ غیر فعال شد.

دیوید اسمیت : David L. Smith
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/zdzc2c3cd8cymp3bfmly.jpg

وی خالق ویروس ملیسا اولین ویروس رایانه ای که از طریق اینترنت انتقال پیدا می کند بوده است. اسمیت مدت کوتاهی پس از گسترش این ویروس دستگیر شده و به دلیل به بار آوردن خسارتی در حدود ۸۰ میلیون دلار محکوم به زندان شد.

سیون جاشان : Sven Jaschan
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/u2blr9p5wvl75cudabrg.jpg

http://www.pic.iran-forum.ir/images/0wajyfu5v0l8f4qk80r.png

وی به دلیل نوشتن ویروسهای Netsky و Sasser در سال ۲۰۰۴ و در حالی که دوره نوجوانی خود را سپری می کرد، متهم شناخته شد. این ویروس ها مسئول گسترش ۷۰ درصد از نرم افزارهای مخرب یا Malware ها در اینترنت به شمار می رفتند. وی اکنون به استخدام یک شرکت ایمنی رایانه ای درآمده است.


یک نفر به انتخاب مردم

گری مک کینون : Gary McKinnon
 


http://www.pic.iran-forum.ir/images/dcxs89lgl18moyv6284.jpg

مقامات آمریکایی، گری مک کینون 43 ساله را متهم کرده اند که با هک کردن سیستم انفورماتیکی پنتاگون، ارتش، نیروی دریایی، نیروی هوایی، وزارت دفاع آمریکا و ناسا در سالهای 2001 و 2002 موجب وارد آمدن خسارتی بالغ بر 700 هزار دلار و از کار انداختن دو هزار رایانه به مدت 24 ساعت شده و به اطلاعات مخفیانه ای از جمله اطلاعات مربوط به بشقاب های پرنده دست یافته است.

به گفته مقامات آمریکایی، مک کینون بزرگترین حمله انفورماتیکی نظامی تمام زمانها را انجام داده است.

او گفته که می خواسته است اطلاعاتی درباره اشیا پرنده ناشناس پیدا کند و فکر کرده است که مقامات آمریکایی این اطلاعات را مخفی نگه داشته اند و او وظیفه داشته آنها را آشکار کند.

وی این عملیات را در فاصله زمانی فوریه 2001 تا مارس 2002 انجام داده است. دادگاه اعلام کرده است که وی باید به عنوان یک تروریست، حداکثر به مدت 70 سال در زندان های ایالات متحده زندانی شود. این حکم طبق توافق نامه بحث برانگیز استرداد مجرمین صادر شده است. بر این اساس این هکر 42 ساله که در برابر استرداد خود به آمریکا مبارزه می کرد، متحمل شکست سنگینی شده است.

گری مک کینون به سندرم اسپرگر مبتلاست. در واقع مغز او به مانند مغز دیگر انسان ها کار نمی کند. بیماری اسپرگر باعث می شود شخص مبتلا بتواند در جهان اشیاء، طرح ها، الگوها، معماها و رایانه ها احساس راحتی کند، این در حالی است که پیچیدگی تبادلات اجتماعی وی را دچار مشکل می سازد.

نظرات 3 + ارسال نظر
rj چهارشنبه 12 مرداد 1390 ساعت 23:04

didam khob bod

ممنون

سارا چهارشنبه 12 مرداد 1390 ساعت 23:25

از این شانسا هم نداشتیم دچار سندرم اسپرگر شییم
یکی از یکی جالبتر بوود
ولی من شیفته این جمله شدم
I am not a hacker, i am a security professional
بعضیاشون قیافه هاشووون به تخصصششون میخوره

نگاره ! شنبه 15 مرداد 1390 ساعت 16:26

وای این آخری معرکه بود کف کردم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد